Skip to: Zullen we samen de balans opmaken?

SAZZA website

Zullen we samen de balans opmaken?

Zullen we samen de balans opmaken?

Het is voor veel organisaties een moetje. Het tijdig inleveren van het jaarverslag en bijbehorende juiste cijfers. Een proces dat over veel schijven binnen de organisatie gaat. Met veel correctierondes, overleg en heen en weer gebel met de accountant. Maar het biedt ook kansen. Een kans om je visitekaartje af te geven en te laten zien welke impact er is bereikt in het afgelopen jaar. Steeds meer organisaties kiezen tegenwoordig voor een online jaarverslag. Waar cijfers tot leven komen en het gemak van online redigeren een hoop tijd en kosten scheelt. Maar een interactieve pdf of een gedrukt, naar verse inkt geurend exemplaar kan natuurlijk ook.

Ook zo een mooi verslag? Wij helpen je graag!
Stuur een mail naar studio@sazza.nl

Back To Top