Skip to: Trailer International Film Festival Rotterdam

SAZZA website

Trailer International Film Festival Rotterdam

Trailer International Film Festival Rotterdam

Diverse filmtrailers vertellen samen één verhaal.

Aanleiding
Hivos steunt al jarenlang het Hubert Bals Fonds van het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR). Dit fonds biedt vernieuwende en opkomende filmmakers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika hulp bij het realiseren van hun filmproject. Daarnaast verleent Hivos als hoofdsponsor van het filmfestival haar naam aan de Hivos Tiger Award Competition voor nieuw filmtalent. Voor de 43ste editie van het IFFR vroeg Hivos SAZZA een filmtrailer te maken.

Aanpak en resultaat
Wij maakten het scenario voor de film naar aanleiding van verschillende trailers van films die op het festival te zien zijn. Samen vertellen deze trailers de ambitie van Hivos.

 

Back To Top