Skip to: Reshaping the right to water and sanitation

SAZZA website

Reshaping the right to water and sanitation

Reshaping the right to water and sanitation

Iedere dag een warme douche, een eigen toilet als je menstrueert en drinkwater binnen handbereik. Voor ons is dit heel normaal. Maar wereldwijd worden vrouwen en meisjes het hardst geraakt door klimaatverandering en het gebrek aan veilig drinkwater en toiletten. 200 miljoen vrouwen zijn dagelijks verantwoordelijk voor de watervoorziening. Uren lopen voor water, (seksueel) geweld of opsluitingen tijdens menstruatieperiodes is aan de orde van de dag in Afrika en Azie. Simavi inspireert vrouwen en organisaties de huidige systemen te veranderen.

Daarom vroeg Simavi ons een aanvullende beeldtaal te ontwikkelen die aansluit bij de bestaande identiteit. Een visuele taal die aanspreekt, die duidelijk maakt dat het om water en vrouwen gaat. Waterdruppels komen samen, veranderen van richting en vormen samen nieuwe vormen. Herkenbaar, eigen én opvallend vriendelijk.

Back To Top