Skip to: Journalistiek als wapen tegen financieel onrecht

SAZZA website

Journalistiek als wapen tegen financieel onrecht

Journalistiek als wapen tegen financieel onrecht

Onrechtvaardige en illegale geldstromen maken de rijken rijker en de armen armer. Arme landen lopen jaarlijks miljarden mis door belastingontwijking, corruptie en dubieuze investeringen. Om deze illegale praktijken aan het licht te brengen bundelden Finance Uncovered, Journalismfund, Free Press Unlimited en Oxfam Novib de krachten en zijn het journalistieke platform Money Trail gestart; onderzoeksjournalistiek als wapen tegen financieel onrecht.

Een selectie van verhalen is gepubliceerd in een 16 paginaís tellende Trouw bijlage. Een eigentijdse en opvallende bijlage waar scherpe inhoudelijke artikelen, een satirische illustratiestijl en stoere typografie elkaar ontmoeten. Een bijlage om te bewaren.

Back To Top