Skip to: Bloeddonors gezocht

SAZZA website

Bloeddonors gezocht

Bloeddonors gezocht

Gepersonaliseerde wervingscampagne

Sanquin Bloedbank vroeg SAZZA een wervingscampagne rond vijf december te ontwikkelen om minimaal 4.000 nieuwe bloeddonors te werven. De goedheiligman werd ingezet als hoofdpersoon voor ons campagneconcept. Concept: Sinterklaas geeft alle kinderen wat zij het allerliefste willen hebben, maar bloed kan hij niet geven. Daarom is hij door heel Nederland naarstig op zoek naar bloeddonors.

 

Wij ontwikkelden vier gepersonaliseerde campagne video’s waarin de Sint op humoristische wijze oproept te helpen met de zoektocht. We verzorgden alles van concept, tot scenario, styling, casting en realisatie. De video’s zijn te vinden op de bijbehorende campagnewebsite: sinthierbenik.brandspanking.nl

Binnen enkele weken werden er meer dan 5.000 nieuwe donors ingeschreven bij Sanquin.

Back To Top