Skip to: Do you see the bigger picture?

SAZZA website

Do you see the bigger picture?

Do you see the bigger picture?

Tijdens het jaarlijkse Movies that Matter filmfestival worden 25.000 bezoekers uitgedaagd zich open te stellen. Om hun blik te verruimen, zich te verwonderen, te verbazen en te verbinden. Met verdiepende programmaís, ontmoetingen met activisten en uiteraard mensenrechtenfilms met aansprekende thema’s.

Het door ons ontwikkelde grafische campagnebeeld is fragmenteerd. Opgeknipte grafische elementen verwijzen naar de de kleine stukjes informatie die we kennen of waarover we hebben gehoord of gelezen. Maar het is tijd hier meer van te onthullen en ontdekken: filmmakers van over de hele wereld tonen met hun films het grotere geheel.

Wij verzorgden de hele visuele communicatie rondom het festival. Van festivalpromo, campagnebeeld, festivalkrant tot programmaboekje. Een kleurrijke expositie waar de bezoekers niet om heen konden in het Atrium in Den Haag verleidde de bezoekers tot een festivalbezoek.

Back To Top