Skip to: Ode aan de veteraan

SAZZA website

Ode aan de veteraan

Ode aan de veteraan

In opdracht van vfonds ontwikkelde SAZZA een campagneconcept voor de jaarlijkse vfonds campagne rondom Veteranendag 2023. Dat is hét moment om veteranen eens flink in het zonnetje te zetten. Iemand die zich zo heeft ingezet voor onze vrijheid, ver weg van familie en andere dierbaren, verdient een standbeeld.

Daarom bedachten we de campagne: Ode aan de Veteraan. Via social media riepen we het publiek op een ode uit te brengen aan zijn of haar favoriete veteraan. De eerste 200 veteranen aan wie een ode is gebracht, werden op Veteranendag vereeuwigd met een ministandbeeld. Een 3d scanner was ter plaatse, en al snel stroomden ook andere aanwezige veteranen op het Malieveld toe naar de Vfonds-tent voor een scan. Daarnaast kon je ter plekke een ode laten voordragen aan jouw veteraan, of jouw veteraan letterlijk op een voetstuk plaatsen. De ingestuurde odes waren op grote schermen in de tent te bekijken en zijn nog terug te vinden op odeaandeveteraan.nl

 

Back To Top