Skip to: Vfonds in een notendop

SAZZA website

Vfonds in een notendop

Vfonds in een notendop

Vfonds vroeg ons een bijzonder en opvallend relatiegeschenk te ontwerpen. Om haar ontstaansgeschiedenis te herinneren, maar ook een kijkje in de toekomst te geven en daarmee het maatschappelijk draagvlak voor het (voort)bestaan van het fonds te vergroten.

Het vfonds startte net na de Tweede Wereldoorlog met het werven van inkomsten door luciferdoosjes te verkopen. Twee veteranen gingen van deur tot deur. Met de opbrengst werden projecten opgezet om de WO2 veteranen te ondersteunen.

Met deze geschiedenis in ons achterhoofd, ontwierpen we een luciferdoosje in retrostijl, met een piepklein boekje waar de geschiedenis en een blik op de toekomst samenkomen. Een waardevol geschenk van klein formaat met grote maatschappelijke inhoud.

Back To Top