Skip to: vfonds in een notendop

sazza website

vfonds in een notendop

vfonds in een notendop

vfonds in een notendop

Een luciferdoosje met maatschappelijke impact van formaat

Aanleiding
Vfonds vroeg SAZZA een bijzonder en opvallend relatiegeschenk te ontwerpen. De opdracht was om het bestaansrecht en de ontstaansgeschiedenis van het vfonds te herinneren, maar ook een kijkje in de toekomst te geven en daarmee het maatschappelijk draagvlak voor het bestaan van het vfonds te vergroten.

Resultaat
Het vfonds is net na de Tweede Wereldoorlog gestart met het werven van inkomsten aan de hand van de verkoop van luciferdoosjes. Op basis van de inkomsten konden projecten gestart worden om de WO2 veteranen te steunen. Daarom ontwierpen we een luciferdoosje in retrostijl, met een piepklein boekje erin met de geschiedenis van het vfonds, maar ook een blik vooruit naar de toekomst. Een klein formaat met grote inhoud.

Back To Top