Skip to: Stop me niet in een hokje

SAZZA website

Stop me niet in een hokje

Stop me niet in een hokje

Onderzoek wijst uit dat 70% van de mensen met een psychische aandoening vooroordelen of discriminatie ervaren. Tweederde van deze mensen, stopt met activiteiten en zwijgt over problemen uit angst voor stigma. Dat moet anders.

Onderzoek wijst uit dat 70% van de mensen met een psychische aandoening vooroordelen of discriminatie ervaart. Dat moet anders.

Samen Sterk zonder Stigma gaat voor een samenleving waarin iedereen gelijk, inclusief en mens is. Dat vraagt om een open no-nonsense benadering in de communicatiestijl. Een tone of voice met zelfspot in combinatie met grafische transparante elementen vormen de basis van de identiteit.

‘Zie Mij’ is de kernboodschap die in alle communicatie verschijnt. Door deze woorden toe te voegen benadrukken wij dat mensen gezien willen worden. Stop mensen niet in hokjes, plak geen labels, praat niet over ze maar mét ze.

Wat begon als een kleine organisatie groeide uit tot een groot en divers kennis- en ontmoetingsplatform.

 

 

 

 

 

Back To Top