Skip to: Merkontwikkeling en visuele identiteit

sazza website

Merkontwikkeling en visuele identiteit

Merkontwikkeling en visuele identiteit

Merkontwikkeling en visuele identiteit

Een heldere basis, geïnspireerd op minimalistisch dutch design. Een communicatiestijl met genoeg ruimte om binnen en buiten de lijntjes te kleuren.

Groene concepten
Verver Export ontwerpt, creëert en exporteert kwalitatief hoogwaardige en zorgvuldig samengestelde bloembollen- en plantconcepten ter verfraaiing van het openbaar groen. Als oer Hollands bedrijf begeeft Verver Export zich op de Europese markt en exporteert voornamelijk naar Frankrijk (marktleider), Duitsland en Scandinavië. Verver Export is een Europese voorloper in productontwikkeling voor mooi, hoogwaardig en duurzaam openbaar groen. In opdracht van Verver Export ontwikkelde SAZZA de merkstrategie, visuele identiteit en diverse communicatie uitingen.

Merkbeleving
Verver Export is eigenzinnig maar niet gek, authentiek maar niet stug en Hollands maar niet chauvistisch. Het is een merk dat opvalt met zijn expertise en creatieve concepten op productniveau maar ook door zijn directe manier van communiceren. Als nuchtere Hollanders in een Europees speelveld doen zij dat met een heldere boodschap en een vleugje zelfspot. What you see is what you get. Door dichtbij zichzelf te blijven en lef te tonen profileert Verver Export zich als een eigentijds en onderscheidend merk binnen de bloembollensector.

Resultaat
Een eigenzinnige, kleurrijke, communicatieve stijl waarbinnen veel kan en mogelijk is. Een glasheldere basis, geïnspireerd op minimalistisch dutch design. Maar binnen de kaders, is er genoeg ruimte om ook buiten de lijntjes te kleuren. Voor Verver Export ontwikkelen wij diverse communicatie uitingen waaronder jaarlijks een aantal catalogi.

 

Back To Top