Skip to: We Dream Green

SAZZA website

We Dream Green

We Dream Green

Groen verbindt mensen. In parken waar mensen wandelen, op begraafplaatsen waar mensen elkaar ontmoeten of op de rotonde in een hectische stad waar mensen zich haasten naar werk. Groen ontspant, verbindt en zorgt voor sociale cohesie.

Als oerhollands bedrijf is Verver voorloper in de productontwikkeling voor mooi, hoogwaardig en duurzaam openbaar groen in Europa. Haar totaalconcepten en bloembollen worden van Frankrijk tot Duitsland en Scandinavië geexporteerd.

We onwikkelden de merkstrategie, visuele identiteit en diverse (inter)nationale catalogi. Een eigenzinnige en frisse stijl met een strakke basis, geïnspireerd op minimalistisch Dutch design. Maar binnen de kaders, is er genoeg ruimte om ook buiten de lijntjes te kleuren.

Back To Top