Skip to: Kinderrechten in Nederland? Zo staat het ervoor!

SAZZA website

Kinderrechten in Nederland? Zo staat het ervoor!

Kinderrechten in Nederland? Zo staat het ervoor!

Ieder kind heeft rechten. Het Kinderrechtencollectief maakt een jaarlijkse ngo rapportage waarin wordt bekeken of de regels worden nageleefd die zijn opgesteld in het VN-Kinderrechtenverdag. Omdat dit jaar een 5 jarig overzicht was, werd er een online event georganiseerd, waarin de rapportage werd overhandigd aan demissionair staatssecretaris Paul Blokhuis.

We verzorgden naast het rapport de aankleding en aankondiging van het event. Verschillende socials, kleurrijke videoschermen en een leader in de door ons ontwikkelde vrolijke huisstijl van het Collectief. Paul Blokhuis ging in gesprek met Huri Sahin onder leiding van dagvoorzitter Yasmin Ait Abderrahman, voorzitter van het Kinderrechtencollectief.

Back To Top