Skip to: NGO rapportage Kinderrechten in NL

sazza website

NGO rapportage Kinderrechten in NL

NGO rapportage Kinderrechten in NL

NGO rapportage Kinderrechten in NL

Kinderrechten in Nederland? Zo staat het ervoor!

Aanleiding
Het Kinderrechtencollectief maakt een jaarlijkse ngo rapportage over kinderrechten in Nederland waarin wordt bekeken of de regels worden nageleefd die zijn opgesteld in het VN-Kinderrechtenverdag. Omdat het nu een overzicht van 5 jaar was, werd er een online event georganiseerd waarin de rapportage werd overhandigd aan demissionair staatssecretaris Paul Blokhuis.

Event
We verzorgden naast het rapport ook de aankleding en aankondiging van het event. Verschillende socials, kleurrijke videoschermen en een leader in de door ons ontwikkelde vrolijke huisstijl van het Collectief. Paul Blokhuis, verantwoordelijk voor de naleving van het VN-Kinderrechtenverdrag onder leiding van dagvoorzitter Yasmin Ait Abderrahman ging in gesprek met Huri Sahin, voorzitter van het Kinderrechtencollectief en de jongeren Marissa en Jacob over de ‘ngo-rapportage Kinderrechten in Nederland 2015 – 2020’.

Back To Top