Skip to: Sint zoekt je

sazza website

Sint zoekt je

Sint zoekt je

Sint zoekt je

Gepersonaliseerde donor-werft-donorcampagne voor Sanquin Bloedbank.

Sanquin Bloedbank vroeg ons een wervingscampagne rond vijf december te ontwikkelen om minimaal 4.000 nieuwe bloedonors te werven.

De goedheiligman werd ingezet als hoofdpersoon voor ons campagneconcept. Sinterklaas geeft alle kinderen wat zij het allerliefste willen hebben, maar bloed kan hij niet geven. Daarom is hij door heel Nederland naarstig op zoek naar bloeddonors.

Wij ontwikkelden vier gepersonaliseerde campagne video’s waarin de Sint op humoristische wijze oproept te helpen met de zoektocht. We verzorgden alles van concept, tot scenario, styling, casting en realisatie. De video’s zijn te vinden op de bijbehorende campagnewebsite: sinthierbenik.brandspanking.nl

Binnen enkele weken werden er meer dan 5.000 nieuwe donors ingeschreven bij Sanquin.

Back To Top