Skip to: Het belang van onze kinderen staat voorop

SAZZA website

Het belang van onze kinderen staat voorop

Het belang van onze kinderen staat voorop

Hoe is het gesteld met onze kinderen en wat zijn hun rechten? En worden hun rechten nageleefd? Unicef vroeg ons de positieve ontwikkelingen en de zorgpunten over de kinderrechtensituatie in Nederland inzichtelijk te maken in een toegankelijk en leesbaar jaarbericht.

Stevig getypografeerde schokkende cijfers, duidelijke aanbevelingen en sprekende fotografie dienen als inspiratie voor de Tweede Kamerleden, leden van het kabinet en iedereen die met kinderen werkt. Door de aanbevelingen uit het jaarbericht op te volgen, kan de naleving van het VN-Kinderrechtenverdrag in Nederland worden verbetert. En daarmee de rechten van kinderen gewaarborgd.

Back To Top