Skip to: Redactioneel ontwerp

sazza website

Redactioneel ontwerp

Redactioneel ontwerp

Redactioneel ontwerp

De redactie van Oxfam Novib werkt samen met SAZZA aan diverse redactionele uitingen waarbij vorm, beeld en inhoud elkaar aanvullen en versterken.

Aanleiding
Oxfam Novib is actief in landen waar mensen het meest kwetsbaar zijn. In die landen werken zij samen met lokale partners. De beweging bestaat uit ruim 10 miljoen vissers, boeren, leraren, donateurs, ondernemers, noodhulpcoördinatoren, beleidsmedewerkers en supporters. Armoede is onacceptabel. En onnodig. Daarom werkt Oxfam Novib elke dag samen aan structurele oplossingen. Sinds 2016 ontwerpt SAZZA diverse redactionele uitingen voor Oxfam Novib zoals o.a. het jaarverslag en donateursblad Close Up.

Aanpak en resultaat
Grafisch ontwerp en opmaak van diverse redactionele uitingen. Wij werken nauw samen met de redactie om tot een optimaal resultaat te komen waarbij vorm, beeld en inhoud elkaar aanvullen en versterken. Wij ambiëren een heldere vormgeving en maken waar mogelijk veel gebruik van beeld  hierdoor wordt de inhoudelijke informatie afgewisseld met de menselijke verhalen die de organisatie rijk is, om een zo overzichtelijk mogelijk en menselijk beeld te geven aan de resultaten van deze organisatie.

Back To Top