Skip to: Strijden tegen ongelijkheid

sazza website

Strijden tegen ongelijkheid

Strijden tegen ongelijkheid

In maarliefst 93 landen pakt Oxfam problemen aan die ongelijkheid en armoede veroorzaken en in stand houden: honger, onveiligheid, onrechtvaardigheid en gebrek aan perspectief. Samen met lokale partners biedt Oxfam mensen de middelen en kennis om zelf op eigen benen te staan en situaties te verbeteren. Door intensief samen te werken met boeren, gemeenschappen en overheden werkt Oxfam aan preventie, opbouw en herstel. De beweging bestaat uit ruim 10 miljoen vissers, boeren, leraren, donateurs, ondernemers, noodhulpcoordinatoren, beleidsmedewerkers en supporters.

Wij werken nauw samen met Oxfam om hun verhaal te vertellen, te verspreiden en de noodzaak van het werk zichtbaar te maken. Soms richten we ons in communicatie tot overheden, maar ook tot nieuwe donors en het achterban.

Back To Top