Skip to: 50 jaar Hivos

sazza website

50 jaar Hivos

50 jaar Hivos

50 jaar Hivos

Een visuele reis door de tijd en projecten van 50 jaar Hivos.

Aanleiding
De vijftigste verjaardag van Hivos (2018) werd gevierd tijdens een jubileum-event in de FokkerTerminal in Den Haag. SAZZA had de eer de volledige visuele communicatie en aankleding rondom dit event te verzorgen. Een halve eeuw waarin Hivos samen met activisten, sociale ondernemers, maatschappelijke organisaties, kunstenaars en andere pioniers werkt aan een betere wereld: People Unlimited. Hivos begon 50 jaar geleden als een kleine Nederlandse ontwikkelingsorganisatie en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal netwerk waarmee zij structurele sociale verandering in gang zet.

Resultaat
SAZZA ontwikkelde de aankleding van het jubileum-evenement – inclusief decorontwerp – in de FokkerTerminal in Den Haag. De hoogtepunten van de afgelopen vijftig jaar uitgelicht: een visuele reis door de tijd. Er werden onder andere 17 unieke retro-posters ontworpen die als tijdlijn fungeerden, hier werd ook een online vertaling van gemaakt.

Back To Top