Skip to: Een halve eeuw sociale verandering

SAZZA website

Een halve eeuw sociale verandering

Een halve eeuw sociale verandering

De vijftigste verjaardag van Hivos (2018) werd gevierd tijdens een jubileum-event in de FokkerTerminal in Den Haag. Wij hadden de eer de volledige visuele communicatie en aankleding rondom dit event te verzorgen. Een halve eeuw waarin Hivos samen met activisten, sociale ondernemers, maatschappelijke organisaties, kunstenaars en andere pioniers werkt aan een betere wereld: People Unlimited. Hivos begon 50 jaar geleden als een kleine Nederlandse ontwikkelingsorganisatie en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal netwerk waarmee zij structurele sociale verandering in gang zet.

We verzorgden de aankleding van het jubileum-evenement, inclusief decorontwerp. De hoogtepunten van de afgelopen vijftig jaar uitgelicht: 17 unieke retro-posters nemen de bezoekers mee door de tijd.

Back To Top