Skip to: Merkontwikkeling en visuele identiteit

SAZZA website

Merkontwikkeling en visuele identiteit

Merkontwikkeling en visuele identiteit

De kracht van mensen staat centraal in de corporate communicatie van Hivos.

Hivos: People Unlimited
Hivos is een internationale humanistische organisatie die zoekt naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige wereldproblemen. Hivos streeft naar structurele verandering waarin economieën duurzaam zijn en samenlevingen open staan voor iedereen. Hivos is opgericht vanuit een humanistisch oogpunt en stelt de menselijke waardigheid, vrijheid en persoonlijkheid voorop. De kracht van mensen staat daarom als vanzelfsprekend centraal in de corporate communicatie.

SAZZA ontwikkelde overkoepelende visuele identiteit, inclusief merkboek, corporate film, corporate communicatie, Nederlandse en internationale website, huisstijlrichtlijnen, online communicatie platform en online We are Hivos-tool.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top