Skip to: Evenement ‘Open For Change’

SAZZA website

Evenement ‘Open For Change’

Evenement ‘Open For Change’

Een Out of the Box communicatiestrategie voor nationale en internationale ‘change makers’.

Aanleiding
Van 10 tot en met 12 oktober 2013 organiseerde Hivos Open for Change in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Nationale en internationale ‘change makers’ spraken over hun vernieuwende ideeën om ‘de open maatschappij’ te toetsen. Centrale thema’s: religie en seksualiteit.

Aanpak en realisatie
Wij ontwikkelde het concept ‘Ruimte voor vernieuwing’ waarbij we een box als uitgangspunt namen. Binnen deze box visualiseerde we ruimte, nieuwe symbolen en teksten die allemaal linken naar vernieuwing en creativiteit. Op het event zelf introduceerden wij een out-of-the-box aanmeldingssysteem voor diverse workshops en een creatieve vorm van bewegwijzering. SAZZA ontwikkelden de visuele stijl voor alle communicatie-materialen en realiseerde de website.

Back To Top