Skip to: Huisstijl ontwikkeling

SAZZA website

Huisstijl ontwikkeling

Huisstijl ontwikkeling

De nieuwe positionering van Jantje Beton vraagt om restyling van het beeldmerk en de visuele huisstijl. 

Aanleiding
Jantje Beton vindt dat kinderen lekker moet kunnen buitenspelen in hun eigen buurt. En dat ze zelf mogen bepalen hoe ze dat doen. Maar er is niet altijd genoeg plek. Of het is saai en onveilig op straat. Daarom geeft Jantje Beton geld aan projecten die ervoor zorgen dat zij lekker kunnen buitenspelen. De nieuwe positionering van Jantje Beton vraagt om restyling van het beeldmerk en de visuele huisstijl.

Aanpak en resultaat
Een kleurrijke, vrolijke en eigentijdse huisstijl waarbij een balans is gezocht tussen diversiteit en herkenbaarheid. Participatie van kinderen is een belangrijke kernwaarde van Jantje Beton. Daarom is er tevens een kinderlijn binnen de huisstijl ontwikkeld.

 

 

 

Back To Top