Skip to: in woord

sazza website

SAZZA is een creatief bureau voor organisaties die vanuit een sociaal-ideaal worden gedreven. Organisaties met duurzame ambities die werken aan een sterke, positieve en verbonden samenleving. Wij zijn er trots op om met deze vooruitstrevende organisaties te kunnen samenwerken. Om ze te helpen hun verhaal te vertellen, hun doelen te bereiken en hun ambities in woord en beeld te vangen. Dit doen wij (al sinds twintig jaar) met kunstzinnige, humoristische, confronterende of poëtische campagnes.

Bekijk hier onze showreel

why

SAZZA gelooft in een toekomst waarin iedereen in vrijheid kan leven, zich kan ontplooien en zichzelf kan zijn, met respect voor de ander. Wij streven naar een wereld waarin mensenrechten, dierenwelzijn en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij werken uitsluitend voor maatschappelijke en culturele organisaties. Zodat wij met onze creativiteit een steentje kunnen bijdragen aan een betere, gezondere en gelijkwaardigere wereld.

how

Wij starten elke opdracht met het onderzoeken van de verbinding tussen organisatie, boodschap en doelgroep. Wij verkennen de identiteit van de organisatie en kijken vervolgens naar het gedrag en de behoeften van de doelgroep, geschikte contactmomenten met de doelgroep, publieke opinie en maatschappelijke ontwikkelingen.

what

SAZZA ontwikkelt corporate communicatie uitingen (merkidentiteit en strategie, huisstijlen en corporate campagnes), redactionele uitingen (rapporten, tijdschriften en nieuwsbrieven), wervende acties (leden- en fondsenwervend) en publiekscampagnes. Van brainstorm, conceptontwikkeling, ontwerp, technische realisatie tot definitieve oplevering. Zowel offline als online.

for whom

Action Aid, AOb (Algemene Onderwijsbond), Amnesty International, Coolpolitics, CNV, Defence for Children, De Vrolijkheid, Free Press Unlimited, GNP+, Greenpeace, Hivos, Human Rights Watch, IKV Pax Christi, KIT, Jantje BetonMilieudefensie, Movies that Matter Filmfestival, Natuurmonumenten, NCDO, Nexus Instituut, Oikos, Oxfam Novib, Rutgers, Sanquin Bloedbank, Sesamstraat, Simavi, SOMO, Stella Theater, Samen Sterk Zonder Stigma, UAF, V Fonds, PEN Nederland, VCL Scholengemeenschap, Verver Export, Viewpoint, WO = MEN

who

Saskia Stolz (owner)
Concept, design en art-direction
saskia@sazza.nl

Denise Kuenen
Grafisch ontwerp
denise@sazza.nl

Petra Gijzen
Grafisch ontwerp
petra@sazza.nl

Lola Beumer
Grafisch ontwerp
lola@sazza.nl

Ardy Heijnekamp
Web Development
ardy@tatemae.nl

where

Veemkade 238
1019HD Amsterdam
020-364 24 65
studio@sazza.nl

wow

ID Leaks Award 2019: Small Change Big Deal – Hivos
ID Leaks Award 2018: Stop Weeshuistoerisme – Defence for Children
ADCN Award 2018:
Living Aleppo
Nominatie Radicale Vernieuwers 2017: Power of Art House
Nominatie ASN Wereldprijs 2012: KidsRights4All Lespakket
Usability Award 2011: Jantje Beton Website
Jaarverslagprijs 2009: Amnesty Jaarverslag
Nominatie Nederlandse Huisstijlprijs 2007: Huisstijl WhiteWaters

route

Kom je met het openbaar vervoer?

Vanaf Amsterdam Centraal:
Tram 26 (richting IJburg) en stap uit bij halte Kattenburgerstraat.
Bus 48 richting Borneo Eiland en stap uit bij halte Jan Schaeferbrug.

Kom je met de auto?
Neem dan afslag S116 van de Amsterdamse A10 Ring Noord of rij via de Piet Heintunnel (afslag S114 Zeeburg/Artis).

Pakeergarage De Loodsen
Veembroederhof 208
1019 HC Amsterdam

Power of Art House

Vanuit SAZZA is in 2015 het Power of Art House opgericht: een kunstzinnig collectief dat artistieke interventies pleegt in de openbare ruimte om sociaal-maatschappelijke thema’s onder de aandacht te brengen. Power of Art House ziet haar interventies als een artistiek wapen tegen onverschilligheid. SAZZA en Power of Art House zijn nauw met elkaar verbonden en werken intensief samen.

Power of Art House
Entrepotdok 26
1018 AD Amsterdam
info@powerofarthouse.nl
power-of-art.nl

 

Back To Top